Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slatka je curica ali ne vidim svrhu ovog clanka, zasto bi nas interesiralo neko dijete iz SAD-a, bolje da objavite clanak o djecaku Ognjenu Gudelju iz Trebinja, koji boluje od leukemije, kojem je potrebno 150.000 € za transplataciju kostane srzi.
Totalno glupo. Naivno bi bilo misliti da beba ima neko odredjeno misljenje prema odrasloj nepoznatoj osobi, kao sto je slavni glumac Brad Pitt, zar to nije njena mama ta koja se topi kad ga ugleda pa makar i na slici !? \'\'Brad cute\'\' su rijeci bebine mame. Jaooooooooooooooo sta nam se servira !!
Otac se u pozadini smije od muke! :p:p:p
Usvojit ce je Brad kada vidi ovo
Znači umirem od smijeha!
biće da joj liči na poštara...
Brad ce da je opali za 20 godina... Pa ipak su to Amerikanci...
Ovo je rodica Adnana Coleta Cocalica, poznatijeg kao Bred Pit...
NEK MU PLATI VUČUREVIĆ..SIGURNO SE NAPLJAČKAO PARA TOKOM RATA...
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110918092
samo bih dodao da su ovi sa sarajevo-x toliko glupi, da jednostavno nema te gluposti koju oni ne bi onjavili
cute cute...she is also cute little girl:)
Ovi Ameri su bolesni. To je opsjednuto lajkovima...