Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supeeeeeeeeeerrrrr...hajmo sviiiiiiiiiiiiiiiiiii....be happy :D Dede su najbolje....:)
Nemam mi jarana...nije fun bez njega :)
On napari oči ovdje i onda kod "kone" :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Predivno
Ples i sreca DA, ova muzika i pjesma, NE!
A kju bi ti to pjesmu i muziku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisljam sve nase namćore i mrgude sa klixa kako plesu uz pjesmu "Happy" :)
Dornauszieher- Ma ni neznaju da nakon ovako laznog stanja, upravo upadaju u pepresije jer vjeruju u nesto sto ni sam Amer ne vjeruje, tipa americki san itd..Ne zna ovaj polusvijet da je to masinerija koja ih upravo hipnotizira, putem medija, zvuka, jer to jezvanicno hipnoza20-21og vijeka..Ja zaista nevjerujem u djeda mraz, osim u svojih deset prstiju..
dietrich, navratilova- Ako nisi za laznu sliku zivota, gonjenje na blud, na zivot izvan mogucnosti, gdje sve sljasti kao sizofrenija, sto bi se reklo u umjetnosti, ovako pre usminkane i dotjerane stvari su zvanicno kic, to nikako ne mora da znaci da sam za nesto nacio nalno, vjersko ili slicno..Tvrdim da je ova stvar nerealne prica, jer ni sam autor nije takav kao sto pjeva, ali obzirom da je sve u kurcu, nalogodavci potrazuju ovo, inace, tvorac komplet produkcije je Neil Rogers ( vjerovatno nikad nisi cula, cuo za ovg mrkog dasu.. Ti ako ne vjerujes da je Holivud produzena ruka Amerike, budala si, odma da ti kazem..Evo od mene za primjer, bilo sta od ovog covjeka..ps ko slusa muziku, zna o kakvom kalibru kompozitora je rijec - Gustavo Santaolalla, bilo sta od njega npr..
Sra-nje ste klix ovo su neki gradovi davno prije napravili pa nista objavili bas ste sra-nje http://www.youtube.com/watch?v=zUEKUJbqPDI
Bolje ovo nego ona Harlem Shake faza..:D
Bravo ! Osmjehom, pjesmom, plesom i druženjem protiv depresije kojom nas nacionalni i nacionalistički kriminalni, seljački diktatori žele pretvoriti u ovce.
Mi jesmo ovce, nemaju nas sta pretvarat.
nismo još uvijek svi !
Cifutska muzika, rajcanje mozga i nerealno stanje za narkomane Holivuda..Ratovi sibaju, a umjetnici ovakva sranja snimaju, nije tesko prdpostavit pod kojim patronatom..
e jesi napaćen...
Malo malo pa neka pesma "zaludi" citav svet, a onda krene sirotinja raja da se snima i utrkuje ko je srecniji, sa veim osmehom n a licu i vise cool od ostalih. to sto ti, tvoji roditelji, prijatelji, komsije nemate leba da jedete nije vazno. Bitno je da se devojke naguze u kameru i razvuku osmeh od uha do uha..
Ako je tebi ovo sreca onda eto ti je...ja da je nekom oduzimam nemam nameru, ali imam pravo da kazem sta mislim
a gdje su zenicki robijasi?
Sutra će video biti ;)
Na mladima svjet ostaje, bravo zenicani....dedama 5+
Al' ih pere onaj SMOG opasno :)
Svaka cast svima koju mogu plesati uz ovo... Ja postajem agresivan kada cujem ovako glupu pjesmu i muziku...
A šta je tebi dobro? :)
Pa nije vazno, svi imam poseban ukus :) Bitno je da su ljudi sretni i veseli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte mi nesto da se ubijem...
Nije problem, ja ću ti pomoći.
Ne treba ti ništa davati, ubit će te tvoja glupost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)