Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznata BH sta?
sta ce jadan zarko, nije mu upalilo sa \"slavnim\" voditeljicama.. konacno da preko nekog normalnog pravi promociju. vanja lisac je prava umjetnica i legenda kojoj ne treba horoskop da se promovise .. al et, izgleda da je fino nekada uciniti uslugu, sevapa je zaradila :))
Blago nama budalama...:S
Toooooooo, konacno, moj veliki idol , majstor ublehe i palamudjenja 5. stepena, Zarko ima nastup i to sa legendom fotografije koju samo na SA-x mozete vidjeti, toooooooooooooooo!!!!!!
Vau! Ovo se ne propušta nema tih para.