Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne damo mi Hagadu cuvamo je ko da je nasa! Jer i oni cija je historijski a zive s nama su nasi. Cak ni u sali, ne damo se prevariti pa bitne historijsko kulturne ilti religijske stvari, koje nisu vezane za religiju kojoj pripadamo vecinski, cuvamo kao svoje. Kao u ratu sto smo cuvali crkve i sinagoge od ruku onih koji bi ih ustvari trebali cuvati.
ne rise fašisto
ne rise fašisto
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Pa nisu svi glupi kao dodik da nasjednu na prvu.
kako je nasjeo??? dodik je kao pravi srpski domacin porucio...slobodno neka dodje za gosta uvjek ima za pojes i popit :)))))))
E stipu suplju sad,lik ga je izlevatio i netrebas ga branit.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
MARICE SVAKA TI CAST! Citiram sta je rekla: "KADA BI MI SVI POMRLI HAGADU NE MOZETE DOBITI!"
Ne siba, ne siba :)
lik je nidje veze! went full retard!
dno dna,ja ne znam kome je ovo smiješno.jadno i bijedno.a gospođa marica je gospođa kao i uvijek,žao mi je što su joj kreteni ovo priredili
Pratim u zdrav mozak na youtubu, nije samo bilo za hagadu zvao je i elektrocentralu u banjaluci :P
Sto ga sjebase hahaha..mislio se lik ko fol satro, sa sarajlijama zajebavat haha..!!
@kalabic.nikola Pa vidi se da si zaostao, kao i taj tvoj jogurt. Promijeni ishranu za početak. Probaj sa svježim, vidjećeš razliku.
bez veze ...
Davoru treba je.... malo mamu, nažalost kad kreteni kao on se domognu medija
E moje Sarajevo, proljevu jedan od kasabe! Grada nema na kugli zemaljskoj drugog u kojem se toliko filozofira ko je gradjanin a ko seljak. To je odraz koliko je Sarajevo propalo. A one u trenerkama kad cujem "nema vise prave gradske raje " kosa mi se na glavi digne. To su u sustini najvece seljacine koje iz svoje mahale izasli nikad nisu. Ne znaju ni nacrtati lokaciju Zemaljskog muzeja, Narodnog pozorista i sl. U njihovom stilu "Pu!"
nek si se ti javila. eto u Beogradu i Zagrebu se ne filozofira ko je Srbin/Hrvat/Crnogorac iz Srbije/Hrvatske a ko iz Bosne i Hercegovine/Crne Gore!.
Pa upravo zbog toga sto sam "gledala" vise predstava po raznim sarajevskim pozoristima prije par godina, i isticem ovaj odron i jad. Nevjeojatno je da to sve zbog seljaka propada. Ruku na srce ali vi iz Sandzaka ne znate ni sto je pozoriste.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo Marice ! @kalabic.nicola jes' vidio kako Marica brani"baliyske"institucije hehhehehhhehhe imaju i Crnogorci,ioni su još mlađa nacija,a jezik im je crnogorski,a znaš zašto,da se za vijekove otarase takvih kao što si ti, HAJD RAZGULI SRBIJANAC
Ma prodala bi ona nju za 100km
bez veze.
Mali pregledao kasetu od nadrealista kupio par fora i konta da je smijesan. Da bi saznao sta je hagada ukucao na mobitel da bi saznao o cemu se radi gluperda, i ko ga je slusao i gledao vidjeo je da lupeta gluposti. Ovaj nebi mogao ni na portirnici raditi...
Jebli vas vise nadrealisti. Jesi oni mozda tvorci komedije? S obzirom na usporedbe,cini se da je i Plaut krao od njih.
nisi smjesan
baš je smiješno ovo..