magazin
0

Završena nagradna igra: Tuborg autobusom na Exit putovanje

Tuborg nagradna igra pod nazivom "Zgrabi priliku! Osjeti novu Tuborg bocu i doživi Exit", koja je organizovana u okviru promocije nove Tuborg boce, završena je 30. juna

Putovanjem na Exit, nagrađeno je čak 70 ljubitelja Tuborg piva i dobre muzike, a njihova imena su objavljena na Tuborg Facebook stranici.

Uzbudljivo putovanje do Novog Sada započinje u četvrtak 10. jula, modernim dvospratnim Tuborg busom, specijalno brendiranim samo za ovu priliku. Uz prijevoz, sretnim dobitnicima je obezbijeđen i hotelski smještaj, te ulaznice za sve koncerte Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

U nagradnoj igri mogli su učestvovati svi ljubitelji Tuborg piva koji su svoju sreću okušali kupovinom Tuborga u trgovinama gdje su bila sedmična izvlačenja, ili na Tuborg DJ partyjima gdje se birao najbolji DJ, ili pak na Tuborg facebook stranici kroz muzički kviz. Veliki broj učesnika nagradne igre, dokaz je da su i Tuborg i Exit brendovi broj jedan u svojim kategorijama, Tuborg u pivskoj, a Exit u festivalskoj industriji.

Brend Tuborg je inače poznat po dobrom muzičkom ukusu i svojim potrošačima uvijek pruža zabavan ugođaj uz konzumiranje odličnog piva. Ovog puta, pruža im Exit putovanje i time nastavlja tradiciju nagrađivanja sovjih potrošača, te podržavanja dobre muzike i dobre zabave.