Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi kojima je ovo nešto čudno ili šokantno ispadate pomalo tupavi...pa jel vi znate koliko su žene rintale do pred sami porod do neki dan na ovim prostorima? Kroz povijest je žena u domaćinstvu korištena poput kobile, i to nažalost nije pretjerivanje, toliko je surov život bio. E sad uporedite to sa malo trčkaranja profesionalne atletičarke u odličnoj formi.
Svi vi kojima je ovo nešto čudno ili šokantno ispadate pomalo tupavi...pa jel vi znate šta su
Pa dok se odlucila na ovaj potez, znaci da nije bilo velikog rizika. Mada ja se ne bih usudila, ni da je taj rizik minimalan. Ipak je djete najbitnije.
super žena
lajk za hrabru odluku...