Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja istetoviro bakira 1995. ne mogu da prežalim nikad
samo dodaj malo na obraze i koju ridu...bit ce ko nov :D
Istetovirao džamiju, završio u KP Zenica. Nabildao se, munare se deformisale. Doradio tetovažu, uradio skele i naslov: "Renovira se" :)
Dobar naslov..ko da odeś u mesnici po kilu čevapa a mesar ti savjetuje da dobro razmisliš i da odeš kupit u biljnu apoteku herbalife..
definitivno .... ako već radiš , prvo i najvažnije ne ići nekom levatu , brate ispruzi se više ali da znaš je sigurno stoposto i drugo dobro razmislit što ćeš radit , da ne bude neka prolazna furka pa plač za pet godina ko neki moji poznanici.. uhh kad se sjetim " tatoo majstora " u vojsci sa motorićem od walkmana i iglom od tehničke olovke ...Bio sam blentav poprilicno , ali na svu sreću ne toliko hahaha :)
vratite u ponudu one "JNA " tetovaže predivne zelenkaste boje Boračkog jezera, nek bude jedno trideset markica .... sad može pisat Gornja Maoča 2016. i neko sidro okolo , taman da mogu bit moderni u Siriji :)
Sta oni u Siriji znaju sta je "sidro" :)))))
@rutav jezik znaju znaju , imaju i oni more dole eee :)
Cober je za njeg Messi
@drArsla dobri su oba. Cober mi je radio dvije, a planiram i kod elija otići jer sam vidio par radova extra su.
Eto ne znam šta kog djavola sada imate protiv tetovaža? Sve kao "mladi, moderni ljudi" (cast izuzetcima), a smeta vam ukrasavanje koze?! Ja ih licno volim, imam jednu, za koji dan radim još dvije i nikada nikome iz moje okoline to nije smetalo niti je mene to zanimalo. Sad ispadose tetovaže kao da nosas djavola licno na sebi... Svasta!
@SumLJiva skroz ma furaj svoj fol i zayebi sve ostalo. Ti si svoja, oni su tuđi. 😊
@dzekjunfosjek upravu si kralju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po fotkama bi rekla da dobro radi, linija senka ... E sad ko kako i šta bira
Pošao Bosnjak da kupi nov šešir. Posle deset godina, dolazi on opet u istu radnju i kaže: – Evo mene opet.
@Dr.Baltazar.....ono je bila provokacija na tvoj racun Dr. Baltazar :)
Krvna grupa, alergije i slično bi moglo biti korisno. Ali tramp stamp nikako ne razumijem.
Kako poslednjih meseci sahranjuju Bosnjake? – Znam, do pojasa, pa ih farbaju u belo da… – Ma, prestali su tako odskora. Sada im samo vire glave ofarbane u belo! – Zbog čega? – Primećeno je da noću kradu cveće sa susednih spomenika!
@CROATUSRCU sine opet nisi uzeo terapiju. Roze tablete sine, roze.
Kroat....a prica Srpske viceve HAHAHAHHHAHAHA....ti si moj idol, majke mi HAHAHHHAHAHA
Šejtanska posla ? Another HARAAAM !!!!!!!
Majstore, de ovdje na sred čela mi nacrtaj jednu manju čunu, majke ti.
kad vec crtas, nacrtaj veliku
ja nalijepim i svakih sedam dana druga tetovaza hihi
a ti si ona sto mijenja tetovaze :))))
Sebija & direktor 07.08.2013