Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto mi se vise obicaj Balotellia svidja :)
na predzadnjoj slici piše Edin Hazard hahah čuj Edin jel to dobio Bosanskohercegovačko državljanstvo pa promjenio sa Eden na Edin jao jao klix vasoj gluposti nema kraja...
Preimenovali mu nakon onog debakla od 4-2 u Genku čini mi se :). Sjećaš se kako im je imenjak Džeko zabio prvi goool :D
ja baš gledam šta je reko ovo hahhahah ma ja EDIN
Neymar se ima itekako cim pohvalit, niko od vas nikad nece uspjet postic ono sto je on postigao i ima samo 22 god. pusa hejterima
Svi se slikaju sa djevojkom ili zenom, samo Podolski sa kancelarkom, da je bar neka riba pa hajde.
hahah Neymar je prestrasan igrac, skidam kapu i postujem to... ali da se hvali s tijelom nidje veze, smijem se usuditi i reci visociji sam od njega za oko 20cm, treniram svaki dan i imam "narezanije" tijelo bar 2x, pa mi opet ne bi palo na pamet da se slikam i budalim tako.. Balotelli Bgm i ima dobru djevojku, ima se s cime i pohvaliti..
Lijepo je cuti da napokon vise nasih muskaraca trenira. To bi trebalo spadati u osnovnu njegu tijela i za zene i za muskarce. A Neymar nije vidio sta znaci izdefinisano i istrenirano tijelo, stvarno se nema sa cim pohvaliti.
vjeruj mi da ima dosta raje koja nesto trenira i bavi se nekim sportom, uglavnom covjek se ljepse osjeca, pogotovo i kad se vidi napredak na tijelu.. ako nista zdraviji smo, ja ne pamtim kad sam bio bolestan.. a sto se ishrane tice dijete su glupost, jedem sta stignem i koliko mogu, samo je bitno potrositi sve kalorije.. ;)
Neymar vrhunski igrac, ali i veliki glumac!
znal ko kako se od balottelia zove cura gdije zivi i njen broj tel
Nije ovo Gabriella Lenzi, nego Bruna Marquezine.
neymarova cura je bruna hahaha
I Hasan se moderniziro'!
Nejmarova cura se zove Bruna Marquezine...takvu pi*ku morate pratit na fb!
Jel on Rohan, Iranski predsjednik na zadnjoj slici.
glavu bi svoju dao samo da ovog odvratnog krelca nejqrca prikoljem , j ebem mu mrtve odvratne
pa kako ces ga priklat kad sam nebi imo glave ????? haman neka ebena situacija