Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je djeci sad tesko...
@ koliko je samo ljudi unistio taj rak......kad bi svetski mocnici pola para sto daju za naoruzanje dali nauci da istraze tu bolest do kraja, ubedjen sam da bi oni pronasli lek za tu opaku bolest....
@sasa,bern lijek postoji i ucinkovit je, samo je zabranjen narodnim masama. ulje konoplje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuga..Lijepa zena je bila...RIP.
@Luckies. glup si do bola.
A u pm ja kretena tipa ovaj Luckies...glup i gluplji, koji si ti?
Oko smrti nema pravila, ali zato dok smo zivi mozemo se ponasati dostejanstveno. A i fina rijec ne kosta nista, a uljepsas nekome dan.
Ne do Bog nikom tog iskusenja. Ni najgorem neprijatelju. Imam sestru koja se bori sa istim problemom vec 3 godine, karcinom dojke koji polako ali sigurno je uzima. Gubi polako bitku za zivot. Metastazira na pluca i mozak. A 34 su joj godine. Nazolst, suosjecam. To su tako teske i podle bolesti do zla Boga. Medicina jednostavno nema rjesenja za ovako teske carcinome. Neko se i provuce pa pozivi i malo duze, ali bgm velika vecina zijani glavom. I ta hemoterapy, nznm ni sam koliko je efektivna i koliko daje rezultate, mescini vise stete nanosi nego koristi. Jbg, za medicinu je izazov ova kompleksna bolset, lo izmisli lijek treba mi dat svo bogatstvo svijeta.
Zelim ti sestri sve najbolje i snage i volje da se bori. Pogledaj: the beautiful truth (2008) Gerson Cancer Therapy
R.I.P.
Zalosno a znam kako se osjeca , meni je prvo sestra umrlaa ostalo joj dvoje male djece pa onda i mama od iste bolesti, tuga ali sta ces mora se zivjeti dalje.
Rest in Peace.
RIP!!!!!!!
RIP!!!!!!!
eto sta ti je zivot imas pare i sve na svijetu i opet nista jbg... ode mlada zena zao mi je...