Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P.
R.I.P Legendo :(
Luis je bio i ostao veliki covjek.... Svojom ranom smrcu uci ce u legendu, kao izvrstan covjek i estradni umjetnik. R.I.P
Pokojnik je (za razliku od Amy) ubio nevinog čovjeka. Više poštujem narkomane nego ubice za volanom.
pokoj ti duši čovječe koji me pratiš čitav život moj.osebujna ličnost,drukčiji i drugačiji.valjda na bogatim pašnjacima Velikog Manitua da će te čekati vigvam vječnosti.
COVJEK KOJI JE ZAVRIJEDIO I ROCKERSKO POSTOVANJE,POPUT POKOJNOG TOME ZDRAVKOVICA i SABANA BAJRAMOVICA..POCIVAJ U MIRU I NEKA TI JE LAHKA ZEMLJA LUISE.....\"Sve sto imah za nju dadoh majko,ne kuni me ne ruzi me majko\"...
Ne znam bas njegove pjesme, ali svejedno, covjeku ne moze da ne bude zao. R.I.P.
ja pjevaca i lakrdije
R.I.P. NAJ PJEVAC JE BIO :p :(
/watch?v=XWc1p-aV500&feature=related
R.I.P. legendo dokle vise.. :/
Ubi on čovjeka pa ti vidi.
r.i.p
pa šta je ovo više???????? :S R.I.P.
Neka mu je lahka zemlja. Eto..... Balkan je izgubio jos jednog muzickog velikana. Volio sam Luisa jos od malih nogu. Moje saucesce porodici i njegovim prijateljima.
steta.. legenda.. :(
kazu da je Luis izazvao udes jer mu je upala kosa u oci dok je vozio.