Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OJjjjj koga jos briga ....ccc koja vijest
Okupila vijest dežurne dušebrižnike s klixa
tako joj Allah Dž.š. odredio...
Njoj je barem dobro,mene nece ni musko ni zensko :)
ne sekiraj se...uvijek se možeš osloniti na Bumblebee-ja :))))
ma dobra si ti još, nisi za bacit
Dodje mi da povratim ovaj krompir i piletinu sto sam maloprije jeo.
Pa ova Alicia i jeste k'o muško...pravi tomboy
Nije ga haman primila kako treba :D
V A D I G A U S R A S E
Sta ce ovi homoseksualci kad to postane kroz normalno, nece privlaciti ovoliko paznje i nece to vise biti trend... Vec danas postaje normalnije da se dvoje istog spola zabavljaju ili vjencaju nego sto postoji normalnih porodica i brakova koji se nisu razveli. Ali sve u svemu, gdje nas ovo vodi i sta ce sutra biti popularni trend?
Haha cuj kad postane skroz normalno. Znaci kad neko ko je homoseksualan prica o svom ljubavnom zivotu, tj kad portal objavi onda je to privlacenje paznje, a kad heteroseksualne poznate osobe pricaju o svom zivotu onda to nije privlacenje paznje i nije trend? Ti stvarno mislis da neko iz "trenda" hoce da bude homoseksualan?!
@manki Ima zvjezda koje imaju privatne zivote i niko ih ne maltretira niti prati zato sto su odlucili da zive takav zivot. Ima s druge strane onih koji rade bilo sta da bi privukli paznju jer u toj paznji uzivaju pa kad nisu u svjetlu onda pocnu svasta raditi kako bi se pojavili na vijestima. Osim sto je to strategija njihovog agents i samih njih kako bi ostali u svejtlu i promovisali sebe kao poznata licnost, to je takoder nacin na koji popunjavaju emocionalne praznine djetinstva
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
drago nas je bogs nje.
Ovo je vijest dana.
Fuj