Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam u dugogodisnjoj borbi za pronalaskom posla, aline posustajem. Jednog dana ce mi stara uci u sobu, i vidjeti da je pepelnica prazna, pc ugasen, a na stolu ugovor za posao, bojim se da bi je to ubilo.
Ali zato su tu nasi politicari da se pobrinu da taj dan nikad ne desi i da samim tim tvojoj majci ne pozli i da ne umre i onda nek mi neko kaze da se nasi politicari ne brinu za nase zivote
Imao uspješnu karijeru, imao porodicu.... a umro, kao da ništa imao nije....
Kako je umro kao da ništa nije imao? Boga mi ja pročitao da je imao svega, heroina, kokaina, anfetamina pa čak i nekog benzodiazepina ( nezz šta je to ) u krvi .)))
Heh, pa valjda zato, što je sve to što je imao, jedno veliko ništa. (ali super ti je komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A ja se nadao da je jos ziv, posto nije bilo zvanicno.... e jbg
Nije gudra za svakog!
A jooj zar se u holivudu drogiraju ? :O
Možda je i samoubistvo,čovjek je imao 4 vrste totalno različitih vrsta opijata u sebi, teško da bi iko preživio taj mix
kreten
nije kreten sto je mijesao hors, kokain i bog zna sta vec? jel i to danas 'in' kao gejevi, pedofili i sl?
ma prenosi me nesto :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ma koga briga, svi mi svjesno radimo sto radomo, sta ja trebam da lupam glavu zbog ovog narkomana... Ma 'ajte u tri materine. Treba li da ga zalim? Ne zalim ko ga jebbe.
jel sad to samoubistvo ili samoubistvo iz nehata ?
ocekivano.--
Nazalost slava moze glave da kosta ,kao sto je i ovome nesretniku ,ljudi ne spoznaju granice,idu dalje van granica i onda nastaju veliki problemi,slava cini cuda .
PSH previše toga dragi glumče. Šteta.