Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi svojoj dao svih 138 km na racunu,samo da ide !
Ima se moze se :)
Nisu džaba stari ljudi govorili: "PI*KU PARA NEMERE ZAČEPIT!!!" :D
"(Ne)Dragi moj, 26 godina te gledam u obliku dolara" ;)
Moram priznati , jako ambiciozna gospođa....
traži jos 100 $, za autobusa
zao mi ove jadnice. nije zasluzila njegovu milostinju i takvo ponizenje.
Kurva yebena.
Zaboravili ste reci da je vrijednost firme pri ulasku u brak bila "samo" 50 miliona, dok je tokom braka postigla vrijednost od nekoliko milijardi. Prema zakonu joj pripada vise, sto ce vjerovatno i dobiti...sad svidjalo se to nekom ili ne.
Isto bi bilo, pred zakonom ti je jedna domacica ravnopravna u pridonosenju budzetu i zaslugama kroz rad u kuci. Nema razlike. Isto je i sa bracnim partnerom koji radi u drugoj firmi. Na sta nemas pravo je ono sto ti je partner prije braka imao, ali onog trenutka kad stupis u brak svaki napredak u vec postojanoj firmi smatra se zajednickom investicijom, napredkom i zaradom. Pomak u vrijednosti firme od 50 miliona, na nekoliko milijardi bas i nije mali. To vrijedi za oba bracna partnera, ne samo za zene.
50% :50% tako kaže zakon... a zakon je zakon
feministice na aparatima
Gimme Some More :) https://www.youtube.com/watch?v=_OaJVHfO94A
Poslao sam mu poruku na facebooku,rjesit cu ga muka za upola manje novca :)
Ej moj haronja,gdje je nađe
da mi je imati te brige hocu li dobiti milijardu ili dvije... ti boga.. pa dokle vise...
ja imam resenje za vas dvoje jednostavno de nemojte razvodit i kraj price
jeftinije mu je da je smakne
No romance without finance.