Danima je u bolnici
41

Zdravstveno stanje Jamieja Foxxa sve lošije, ljekari tvrde da ima sreće što je uopće živ

L. R.
Jamie Foxx (Foto: EPA)
Jamie Foxx (Foto: EPA)
Američki glumac Jamie Foxx se već neko vrijeme nalazi u bolnici, a njegovo zdravstveno stanje sve je lošije.
Kako prenose mediji, prema izjavi izvora bliskog glumcu, Foxxa su nedavno morali oživljavati tokom boravka u bolnici, a ljekari su izjavili da treba biti sretan što je uopće živ.

"Jamie je pretrpio ozbiljnu medicinsku 'epizodu' i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bio loše i morao je biti oživljen te je sretan što je živ. Jako je sretan što se liječi. Jamie pati od visokog krvnog pritiska, za koji liječnici kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu što dovodi do moždanog udara", objasnio je izvor.

Otkriveno je da stres koji je osjećao tokom dana prije incidenta izravno je utjecao na njegov zdravstveni problem. S obzirom na to koliko je produkcija njegovog Netflixovog filma postala komplicirana u Velikoj Britaniji, Foxx je na kraju podlegao ovom pritisku i njegov mozak to jednostavno više nije mogao podnijeti.

Podsjećamo, Jamie Foxx trenutno radi na filmu "Back in action", a osim što producira ovaj film, on i glumi u njemu. Mediji su ranije izvještavali da je na snimanju imao nekoliko incidenata zbog kojeg je došao u sukob s glumicom Cameron Diaz, nakon čega mu se navodno zdravstveno stanje pogoršalo.