Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do pola zivota mrze muskarce, grade karijeru, ponizavaju druge zene vise nego muskarci, vole zivotinje, ali ne daj Boze kravu ili kokosku, vec neku fensi macku, ili cuku, a onda od pola zivota daj joj psihologe, terapije, kako nije ostvarena kao majka, za sta su opet krivi muskarci i ne libe se javno govoriti da smo glupi.
Ne znam gdje si tacno uocio mrznju prema zenama u mom komentaru, imam pravo da osjecam odbojnost prema odredjenim pojavama. Sta znaci uznemiravanje na bilo koji nacin? Trebam li te tuziti sad jer si me uznemirio? Zena ne moze biti glupaca? Slucajevi kao sto je ovaj odmazu zenama koje trpe stvarno nasilje.
@Galadriel Nisu to predrasude, niti sam generalizirao. Na osnovu iskustva sam uocio odredjen tip zena cija je borba suplja, muskarci nisu neprijatelji zenama, a ta se borba svodi na to. Za te iste osvijestene feministice je npr. zena sa sela glupa seljanka. Je li to nasilje ili borba za prava?
Jbt ovo je postalo nasilje nad muskarcima, sad te svaka lujka moze optuzit za seksualno nasilje bez dokaza, i ti odmah ides na stub srama bez sudjenja
Doš'o vakat da zbog feminističkih njesra moraš bježat od žena
rambo stari perverznjak u unicefu lol
Rambo je svjetski mega car.
Kobila
"seksualno neprimjerenog ponašanja". može li se malo konkretizirati to?!
"Iako u sirovom materijalu ima i video zapis u kojem je Pušić naziva "glupačom". Ako u sirovom materijalu ima tobga, trebalo bi biti i tog "seksualno neprimjerenog dodirivanja....
Ne znam šta je tačno bilo, ali ako se pogleda profil dotične radi se o klasičnoj feministkinji .....nešto ovakvim ne vjerujem.
Znači ako kažeš curi da je glupača, to je seksualno napastvovanje. To je za sada. Još malo pa će to biti pokušaj ubistva.
I onda ce ga njegov #metoo kolega Nenad Adzifejzovic pozvati sledece sedmice u studio kako bi ga branio, kako on to nije uradio, kako mu je to namjesteno itd
Znači za UNICEF važi "kriv si dok se ne dokaže da si nevin"
populizam...
Ko maltretira zenu na bilo koji nacin najstrozije bih kaznio, ali nesumnjivo je i da neko nekog optuzi lazno i nerazjasnjeno da ga nijedna voda ne bi oprala nikad...a vjeruj da bude i toga.
Valjda ko maltretira bilo koga zaslužuje kaznu. Zašto navodiš samo ženu. Po zakonu je već to diskriminacija na osnovu spola.
A vjerujem da je glupača.
Zbog ovakvih stvari u Americi u većini slučajeva rukovodioci (muškarci), nikad sastanke ne održavaju sa ženama na samo, nego zahtjevaju prisustvo još jedne osobe.
Jaka steta