Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jakog kurca sve sama plastika ,fuj
www.tvsnimci.net
Ja za babinu kauciju duplo vise i to crnaca,dajem i na kredit kriza je.
ma laze.. cuj 14 zena mazno za jednu noc.. !? pa nije \"ZMAJ od SIPOVA\" http://www.youtube.com/watch?v=RDo03oyDPwc
Naš vrli rejs hefendija Serić veli da je ponašanje dotične gospođe Emine Ganić u granicama vjerskih sloboda koje mora da ima jedna muslimanka, drugim riječima može da je handri ko god hoće, ali mora da je ženi naš dijamant Džeko!
Mene interesuje sta hefendija misli o ovako razuzdanom ponasanju? Da li je to u skladu sa bozijim ucenjem i zakonima ili ce se dodavat jos cumura da se vatra pojaca?
Bojim se da ću razočarati oca i naciju, ali kad me je Miki taslačio groktala sam kao svinja!
Ja i Dzeko smo pored ona 3 autobusa naguzili i Mickeya tu noc. Dzeko je cak i Eminu razvalio. @Emina Ganić Priznaj ko bolje dere Dzeko ili Mickey?
Lazni Pipo najzalosnije je to sto ti mislis da si smijesan.....
Jes\' malo sutra, dede poput njega ne mogu ni jednu, a kamo li 14...
Ne može taj biti ni sa jednom čestito a kamoli sa većim brojem.Njemu je droga pojela i mozak i sve ostale organe pa mu se sad priviđa i projicira nemoguće događaje.
Lako je njemu kad ima para za Viagru.....
svaka ti cast!!!
Uf kako mi je razvalio šup.ak i kako me je šamarao ku.rcem, nedao Bog da Ejup to sazna, bojim se da nebi ni dočekao izručenje Srbiji, ubio bi se odmah u zatvoru!
sad se zapitah kako je u sarajevo dosao jel se emina ganic naguzila i primila ga za sff.... pipo komentarisi