Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to odredjuje sta je normalno ? Ako te \"tjesi\", poznajem ljude koji video igre smatraju nenormalnim
Naivni ste ako mislite da je to Obamino licno misljenje. Uskoro su izbori i radi se o borbi za glasove. Analiticari smatraju kako je to koristan potez koji ce jedan dio neodlucnih biraca opredijeliti za Demokrate.
Ne znam ko se vise uzbudio ti il ja.. Znas da obicno oni koji su glasno protiv homoseksualnosti su ustvari podsvjesno bas homici ? Mene je vise razljutila tvoja zatucanost nego homici.
Ultra pedercina
ti mora da si derpaŠ cim si se ovoliko uzbudio ...
a ti si kao sad neki doktor ? Gdje se lijeci od homoseksualnosti ? Niti jedna definicija poznata covjecanstvu ne naziva homoseksualnost bolescu osim par religija koje uporno pokusavaju nametnuti tu laz. Ja licno nisam gay, ali podrzavam ljude u potpunosti. Niko nema pravo nikome da namece sta ce biti.
@ BiH: govori u svoje ime, tebe mozda iritira, mene ne. Ako se pise svaki dan o politici nasim glavonjama na vlasti (koji me daleko vise iritiraju) neka pisu i o homoseksualcima, to je stvar svakodnevnice.
Ne shvatam jesi ti prirodno glup il treniras... Ako ti kao eto ne smeta da rade to u kuci.. sta ti parada smeta ?
Obama ga kara u pakaš pa zato ova izjava podrške
Opet o homoseksualcima... Svaki dan po jedna vijest, fakat vam neko plaća da širite tu propagandu.
OBAMA JE PEDER I LAŽOV.....
Ha, kako Soroš i kompanija zavrće uši čak i predsjednicima. Čim se malo ne govori o ped_erima, odmah se neko javi da nas iritira.
e zato je papa obama u novembru