Osveta prevarene supruge
0

Wayne Rooney morao u kupovinu sa punicom

Sarajevo-x.com
Fudbaler Manchester Uniteda Wayne Rooney je u proteklih nekoliko sedmica bio an naslovnicama novina zbog nevjere koju je počinio sa prostitutkom dok je njegova supruga Coleen bila trudna. Supruga mu je odlučila oprostiti, ali od osvete očigledno ne želi odustati. Svom nejvjernom suprugu je "naredila" da ode u kupovinu sa njenom majkom Colette McLoughlin, Wayneovom punicom, piše "Daily Mail".

Zvijezda Manchester Uniteda Wayne Rooney, izgledao je vidno napet i mrzovoljan dok je išao do svog automobila ispred svoje punice Colette kojoj također, sudeći prema fotografijama, očigledno nije bilo ugodno.

Međutim, uprkos mrzovoljnim licima, kupovina je prošla uspješno, jer je Wayne nosio nekoliko kesa koje mu je "povjerila" njegova punica.

Ovo je jedan od nekoliko "zadataka" koje je Rooney primoran izvršiti kako bi udovoljio svojoj supruzi i iskupio se zbog nevjere.

Engleski reprezentativac je prevario svoju suprugu sa prostitukom Jennifer Thompson i još jednom maloljetnom djevojkom.

Nakon što je primoran biti van terena tri sedmice, Wayne je prethodno odlučio pridružiti se svojoj supruzi tokom njenog poslovnog putovanja u Prag kako bi joj pravio društvo i pokušao se iskupiti za greške.

Putovanje je bilo pun pogodak jer su fotografi u nekoliko navrata zabilježili osmijeh na licu Coleen Rooney koja je spremna oprostiti, ali i kazniti svog supruga.