Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je samo da nije smrdljivi baliya kao sto si ti.
Ne lupajte gluposti bezveze gore srpčići.Vujačić je crnogorac sa Slovenačkim pasošem i ima veze sa srbijicom koliko i sa Zimbabveom.Ne provaljujte se više.
tip je sa radmanovicem dolazio u pravoslavnu crkvu LA svaki crkveni praznik.. a provjereno prica srpski a ne slovenacki, kao prvi jezik.. npr u jednom intervju za ovdasnju TV kada su ga pitali za koga navija u koledz kosarci, spomenuo je neki tim i rekao zato sto tu igraju \"dvojcia mojih srba\"..
Iskreno, mislim da je Srbima opcenito najteze. U BiH, a ni u ostalim zemljama bivše Jugoslavije, nikada nije bilo percepcije nas (u njoj) kao velikog, nebeskog, osvajačkog, šta-ti-ja-znam-šta-sve-ne naroda. Logično, jer nikad to nismo ni bili. Odakle ta zadojenost kod istočnih komšija kad ni oni sami nisu ama baš nikad i ama baš ništa (značajno) osvojili. Gazio nas je po Balkanu ko je stigao, a tako je i sad, samo se danas drugačije ratuje. Da pogledate neke ekonomske karte, vidjeli bi da su nam se na naše međe i svađe oko 2 ara svi poodavno popišali. A ovi što se pale na provokacije (i s jedne i s druge strane), takve su prirode, nema veze šta je tema - Sarajevo ili Željo, burek ili sirnica, kahva ili kafa - bitno je da ima moje i tvoje, ma na koliko prizemnoj osnovi pravili tu distinkciju. Pusa
To sto vi baliye trebate pasos da bi procitali ko ste i sto vam je to jedina nacionalna odrednica, ne znaci da je isti slucaj kada se radi o srpskom narodu. Mi smo narod sa istorijom, tradicijom i kulturom. To je mnogo vise od jednog prolaznog dokumenta. Vi ste poznati po tome sto mjenjate vjeru i pasose za saku brasna.
E moj TURČINE pravoslavni jel ti baba još uvijek zavidi TURCIMA na chundarama osunećenim.Pošto su na iste letile sa OSMJEHOM generacije tvojih prapraprababa
Pa ako jes rbin sto ne igra za srbiju. hahaha njemu je stalo do srbije ko meni do estonije. a ovi kompleksaši vise na ovom portalu i bacaju neke otrovne streličice. očajni ste čete.
Pogledaj mu pasoš i državljanstvo koje ima opančaru.Ko je ba ljubomoran na vas šinovla peksinava.Hvala ti bože što nisam binsr. Inače šta ima kod vas na kalovitim brdima? Jel zavidite onima u kasindolu ili onima na tilavi hihihihihi
Bolje zamotane nego praviti djecu sa svinjama kao što je tvoj deda uradio,pa zato ti svaki dan posjećuješ svog oca gileta u krmetnjaku i hraniš ga pomijama dok on veselo grokće: gic,gic :)
Cisti Slovenac - Sasa VUJACIC. E moje baliye, jednog lijepog dana ce te da crknete od muke i zavisti.
nije on pametan da skonta ko je slovenac a ko srbin. A ja mu j.e.b.e.m sve nasljednike od carice milice..
:-))))))
Saša Vujačić je Slovenac,voli Srbiju ko lanjski sneg i njen genocidni narod.
Sto bih volio biti Srbin pa da j.e.b.e.m najljepse zene svijeta kao ovaj Sasa Vujacic i Marko Jaric,a onako sta cu moram prciti one zamotuljane, ne znas ili je musko ili zensko-O Alahu dragi prebacime u Srbe ! Desperatni Bosnjak