Na proslavi dana Sv. Patrika
0
Vojvotkinja Kate Middleton oborila vojnika s nogu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga hladno samo ispratise pogledom...
hahaha Al se ismijua članku haha Došlo žensko u posjetu vojnicima počeli padati u nesvijest, medicinske pomoci se pruzati :D hahah Sta ce jadni, pycke nisu vidjeli godinama :D Ko i ja, iako nisam u vojsci :/
PA ZNACI NIJE GA ONA OBORILA NEGO JE COVJEK JEDNOSTAVNO PREUMORAN I ISCRPLJEN SAM PAO NA POD -_- e moji Saxovci bit ce vremena, doci ce i vasih 5min :D
Irska garda malo mamurna, hohoho... a ova Kate bome ispade dobra capi...
ja vojske i g**ana
opet vi s ovim parazitima engleskim koga boli k za klempavog čarlsa ,bubuljicavog jhenrija, ćelavog vilijama ba halo jeste vi normalni u p.m???????????????????????????
Ma od kakve ljepote, Irci cugali i taj dan i noc prije, ne mogu na nogama da stoje, padaju ko zrele kruske, puni alkohola do grla :)
a ja garde i Krc...
e ne vjerujem koja glupost
vojnika i jada, sta bi bilo da taliban stane pred njih, svi bi pomrli od straha hahahaha
dobra pica ova vojvotkinja...jos par/desetak kila da nabije da se ima za sta uhvatiti...
Malo će još vojvotkinja kulirat, tek što oždrebi prvo dijete počet će šarat s vojnicima, tako su sve prije nje.
Cuj vojvotkinja, cuj im titula, jednom rijecju fuj....
ja pacenika
Pa dje se nece onesvijestit kad su im nabili ove ruske šubare na glave po ovoj vrucini
naslov i video nide veze, ali dobro je