Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je pitala dzemilu da joj pogleda u kasike znala bi sta joj se sprema
Ubleharka, treba se preseliti u BiH, ovdje za nju posla ima koliko hoces.
@ ravaku Kre.ten malo.umni ovdje ima djece! Da Bog ti nikad ne isplatili te pare sa adf.ly, a ziv ces se napatiti dok ih isplatis sa AlertPay-a!
Prodaje maglu, sta je tu lose? Svi nasi politicari to isto rade, pa im niko nista!
dođe šalabajzer iz maroka kome je za petama interpol, fol komunicira s vanzemaljcima i prosipa kosmičku energiju na 10000 ljudi dnevno, pa ne samo da mu svi mediji mjesecima prave besplatnu reklamu (uključujući i vaš portal) nego mu se besplatno ustupi glavna sportska dvorana, i još mu na noge dođe predsjednik pederacije. e TO je razlika između civilizovane, pravne države i banana republike koja ne poštuje ni samu sebe, a očekuje da je drugi potšuju