Vršit će se dodatne analize
0
Uzrok smrti Winehouse nepoznat i nakon obdukcije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je ona umrla jer joj je dosao melek Azrail...
Umrla je od predozirana koktela lijekova i droge, plus kombinacija od 5 miliona funti, i dobiješ ovakav RR članak u kojem se naravno lafo ne zna od čega je umrla. Mislim stvarno, pa koga vi pravite budalama??? Ovako se sakrivaju istine o obdukciji koje ukazuju na smrt drogom u svijetu.
kako ce znati kad je godinama gurala u se sta je stigla...ne bi me iznenadilo da joj i usb stick i cd nadju u stomaku...ta je puna toksina, i koja je hemijska reakcija u njoj uzrokovala smrt...to ni ljekari ne znaju, zato i jeste ovakav naslov i upitnik...obdukcija nije nista pokazala...pa normalno...to treba u tkivo uci, njoj odavno kontaminirane droge kolaju venama umjesto krvi!
dobila nekakav virus u beogradu
okliznula se u kupatilu
\"The death of one is a tragedy. The death of million is just a statistic.\"
od starosti nije sigurno
Umrla je kao i 27 njenih predhodnika ,otrgla se kontroli uma ; kao i J.Hendrix, J.Joplin. J.Lenon , M. Jackson .....\" ne zna se, kako i zasto, cak ni nakon OBDUKCIJE\" patetika !!!!!
mislim stvarno da je bilo dosta vijesti o njoj, pustite je da pociva tamo gdje vec ide...
......hocete da vam ja kazem od cega je umrla... pa umrla je nakon upoznavanja sa emerikom gudeljom u londonu..... pa tko ne bi rikno... nije ba droga đe bi emy ro tadila pa nije ona tinejdžer....
Safet Susic - Pape, selektor BiH