Za manje od 15 sati
41

Urban uz pomoć pratitelja na Facebooku nakon 40 godina pronašao prijatelja iz djetinjstva

L. K.
Damir Urban i Slobodan Stevanov
Damir Urban i Slobodan Stevanov
Hrvatski muzičar Damir Urban jučer se obratio pratiteljima na Facebooku kako bi mu pomogli da pronađe Slobodana Stevanova, prijatelja kojeg je posljednji put vidio prije 40 godina. Samo 15 sati kasnije - pjevač je uspio stupiti u kontakt sa starim prijateljem.

Urban je na Facebooku podijelio staru fotografiju kazavši kako je stjecajem okolnosti izgubio sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva.

"Ostalo je nekoliko fotografija i puno uspomena: prvi kompjuter koji sam vidio je njegov ZX Spectrum, upoznali smo se u trećem razredu, kad je u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio Parafe i zarazio me njima...", napisao je pjevač dodavši kako bi volio dobiti Slobodanov kontakt.

U nekoliko narednih sati objava je podijeljena više od 200 puta, a na nju je reagovalo gotovo 2.000 ljudi. Jedni su pisali kratko "Sretno!", a drugi su predlagali kako pjevač može doći do kontakta.

A onda, 15 sati kasnije, Urban je s pratiteljima podijelio sretne vijesti:

"Nakon skoro 40 godina od posljednjeg susreta - za početak - skoro sat razgovora sa Slobodanom! Od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doći do njega!", napisao je Urban.