Imala 20 mjeseci kad se otac ubio
0
Upoznajte Frances (19), kćerku Kurta Cobaina
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je prelijepa i jako liči na tatu. Nadam se da će biti dovoljno jaka da je ne sustignu \'demoni porodice\'. Čitala sam njegovo oproštajno pismo i iskreno mi ga je žao. Tužna je to priča.
ima divne oci i usne :)
j.e.b.o bi je nesto pitat\'
@@musliman. Mogu ti biti profesor muzike. A ti se malo raspitaj o panku kod starije raje. Nirvana jest bezzze grupa i Smells like teen spirit jest plagijat, i kakve veze ima Merlinova muzika sa islamom? Komentarisao sam samo iz razloga što mrzim kad se nečija uloga predimenzionira.
Nek si se ti nasao pricati. Ocito si jedino i cuo Smells like teen spirit. Skini diskografiju, mozes je lako naci pa se obrazuj. Za kratko vrijeme su stvorili nesto novo i zao mi je sto je danas komercijalizovano r\'n\'b, house itd. smece.
Na slikama je prelijepa, ali ako je proguglate...čuda photoshopa
nalik na babuku :D
Imam razlika izmedju plagijata i \"remake\"-a ....
ma nek je pusenje u pitanju...
Pa bile bi i mi \"normalne cure\" pin-up da nas srede profesionalci i fotišopiraju uz to slike :D. Lijepa cura , ali ništa posebno. Ova sa cigarom joj je najbolja slika :D.
A ti gotiviš Dinu Merlina? Njemu je svaka plagijat :D.
Nirvana je bezzze grupa, imali su samo jednu dobru pjesmu (Smells Like Teen Spirit) koja je, usput, plagijat. A Kurt ... haj neću uz ramazan :- )
batice, ako hed kandi nije komercijala, onda ne znam šta je.
@ Rossonera Nije muzika propala, cak je raznovrsnija i u ponekim poljima bolja. Samo sto ti ocito gledas samo MTV i neke top liste.Potrazite novu ziku po internetu jer jos ima talenata koji stvaraju nevjerovatnu muziku. Samo sto nisu zvijezde na silu kao Winehouse ili da se isticu svojim seksepilom kao Rihanna vec fakat vole Muziku, samo poslusaj jazzanovu ili Hed kandi a ima ih i jos. Samo sto to nije toliko komercijalno.
eh kako vrijeme prolazi ali nirvana i cobain otišli su u legendu. danas kad preslušam neki od njihovih albuma tek onda skontam koliko su dobri bili. nevjerovatno je kako je muzička scena propala zadnjih godina, od nirvane i black sabbatha na nekakve 50cente, rihanne i šta ti ja znam.
20 godina od albuma \"Nevermind\"...stvarno smo ostarili...:)
iste babine oci, a mamine zvalje (ralje)