Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i ono protiv Nigerije nije bio ofsajd!!!
hhaha, šaraneee, kako je ljudino? MoRe li se ležat'?
hoćeš da ti babo eurokrema namaže? hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Navodno je Georgea zavela jednostavnim trikom koji uvijek pali - pravila se nedostižna. " ...jel vi, ono ozbiljno, mislite da čovjeka njegovog statusa i godina neko može "zavest" jeftinim mahalskim trikovima? ...de, pošamarajte se...
.."novinari" odrasli na bljutavim sapunicama...
...opšta banalizacija svega...neka ušljiva novinarska mrlja "navodno zna", jer je u nedostatku pravih informacija posegao za šablonima...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najpozeljniji? Ja bas ne vidim u covjeku od 53 godine kao pozeljnog nezenju. U njemu vidim ocevu generaciju i njegovog prijatelja.
A jel'istina da ga sijedi neženja voli u Kakanj na vaser,čudi me da se nije ženio u BG? 😕
ovo je muslimanka samo za pozeliti.... pametna, lijepa, otmjena.... zena koja je uzor svim zenama na bliskom istoku, a Bogami i sire i dalje...... cak je i George pao na ovako nesto.... sretno im bilo!
Druzi nisu nista drugo nego jedna sekta Islamama..... imas pravo mnogi muslimani ih ne prihvataju kao muslimane, ali mnogi muslimani ne prihvataju ni Vehabije ko muslimane, jer su i oni sekta islama.... ima mnogo sekti u islamu......
"i tata bi sine" - Maratonci....
"Potječe iz ugledne libanonske porodice Druze". Sta li ovo znaci?
dobro bi bilo da ovaj Clooney nategne sve ove u redakc
Jod da dodam da i Tom Cruise kao George Clooney je sutnuo svoje zene kada su napunile 33 godine. Ozenio je prvo Mimi Rogers pa je sutno kada je napunila 33 ,pa Nikol Kidman je isto sutnuo kada je napunila 33 godine pa Katie Holmes kada je napunila 33 godine. Tako se i zabavljo sa Penolope Cruz pa je isto sutno kada je napunila 33 godine. Tom Cruise i George Clooney su Satanisti koji znaju nesto sto vi neznate.
Sejtanska posla. Clooney je zadnjih 5 cura sutno kada su napunile 33 godine. Prvu zenu je sutno kada je napunila 33 godine,pa onda Elisabetta Canalis,Lisa Snowden,Stacy Keibler...sve 33. Sada je nasao od 36 godina da zeni. Kome nisu jasni ovi brojevi 33 je broj demona (najveci stepen kod Masona) a 36 je simbolicni broj za 666 (zbir svih brojeva od 1 do 36 je 666).
Ovo mi je omiljeni tip na klixu.
Keksi aka teorija zavjere, izgleda da imas mnogo slobodnog vremena da hranis tu opsesiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nice to meet you Anal...pardon, Amal :)))))
Pametan covjek ozenio obrazovanu i pametnu zenu.
Da mu može srati do besvijesti.
@ glasnogovornik bi kakvu glupu, da suti i p.....
Kakva lijepa promjena! Holivudski zavodnik nakon niza ljepotica za životnu pratilju izabrao obrazovanu, nelijepu ženu od haman 37 godinica. Jest da su njemu 53, al' ipak.. Aferim!
Što volim kad mi se na komentaru ašikuje ;) Nego Turčine, nemoj bolan da bi muško i smrznutog psa u prtini, gluho bilo. Ne bi svi, u svakom slučaju. Ne prepadaj Zlicu da ne pomisli da je istina ona stara "Svi su muškarci isti". Zlice, bolje biti sama nego u lošem društvu. Pozzzz ljudi moji.
Jes ga zajebala.
ova je prodavala germu i najlon kese na jacapi markele
Super da se ozenio George Clooney i neka im je sretno, al' ne kuzim zasto mi o tome citamo 10 clanaka kao da smo na nekom britanskom ili americkom celebrity portalu?
prava dama