Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugledaj se ti izgledom na moniku beluči. to je prava žena.
R.I.P. :(
R.I.P
Pa nismo svi isti. To sto se ti lozeis na ovakve muskarce ne znaci da i mi. Vidim da si njegov veliki fan. Svoje gay fantazije zadrzi za sebe.
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM fazon je sto u stvari svaki atom vaseg tijela zudi za ovakvim muskarcima.
Opet ste se nakacili na jadnu djevojku (tuzlanka). Fkt ne vidim u cemu je problem i otkuda dolaze toliki muski kompleksi. Zar je cura otvorila Pandorinu kutiju pa toliki izljevi bijesa, A sta bi tek mi (djevojke) trebale raditi kad se na najgroznije nacine eksploatise zenski izgled. Ne moze zena do pekare po hljeb otici a da je neko ne komentarise, a da ne pricam o silnim izborima ljepote, cura koje paradiraju skoro gole.... pa evo ovaj portal, pogledajte koliko ima vijesti normalnih u ovom showbiz dijelu, a koliko od objavljenih vijesti je vezano za neke sisate, guzate, plasticne gole zene. Jednom u 100 godina ljudi stave nekog dobrog frajera i muskarci pocinju da pizde i brane se. Zar je dotle doslo? Chill out guys!
covjek je bio \'74 godiste...ne znam kako ovi sracunase da je imao 39 godina :D
tuzlanko ja sam iz sarajeva, svega mi čitam ove tvoje komentare i digo mi se al fakat nekako si mi arogantna i bezobrazna sigurna u sebe vjerujem da si dobra maksimalnovolio bih izaći sa tobom na piće makar ako ništa više ljubim te šećeru .)
hahhaa uh znaci kazete da nije lijep :( , ma daj kako ste odvratni, jedino muskarci mogu komentarisi ovako nesto, onaj ko je dobro gradjen reci ce : jest lijep je svaka mu cast, fakat se potrudio ili sretan je genetika. Priznajte samo da je lijepo gradjen, ne trazim puno, eto ne morate se ugledati na njega :) , vidim iz kometaa da ne mozete a svi vi imate svoje razloge zasto kao sto su: ugleda se na osobine a ne na tijelo (ova mi je vrh) hahaha ili njegov je izgled posljedica genetike ( hahhaa a on je inace sjedio kucii po citav dan i lijencario i zbog genetike onako dobro izgleda), . Hahahahahah ludi ste, svaka vam cast , nasmijali ste me do suza. kako mogu biti iskompleksirana ako kazem da sam beton, tu nema logike, valjda nemam kompleksa cim kazem da sam beton. Hahaha Nemoj te vise, ipak Andy Whitfield je bio prezgodan i prelijep glumac i da ne spominjem da je imao predobar dubok glas, RIP za sve one koji tvrde drugacije nije mjesto na ovom link-u, imajte postovanja
kakva iskompleksirana papanka moraš biti da za samu sebe kažeš da si beton. to bi trebali ocjeniti drugi. samo kompleksaši za sebe tvrde da su pametni, lijepi , sposobni, normalan svijet to izgovara samo u šali. (siguran sam da se i ti šališ)
hahaha vala bas kako se mi mozemo ugledati na njegov izgled?? Ako nisi znala tuzlanko osobe se mogu ugledati na osobine, a ne na izgled. Tu se ne moze puno uraditi. Osim sto se u teretani mogu rokat haha ali to opet ne bi bilo ugledanje na njega. A ako je vec nevazno zasto bi spomenula da si beton kako kazes :) Svi smo mi beton na komentarima hahahaha A i molim vas cime se vi to bavite na ovakvoj stranici to nije normalno! Zao mi je Spartakusa najjaci je!!!!!!
mozda si beton, al glupa ko k. jer je njegov fizicki izgled posljedica genetike, a ne njegove zelje da ti vlazi picu.
jao koliko glupih ljudi, da sam spozorusa rekla bi BUDITE BOGATI KO ON MUSKARCI hahaha! Ali sam samo spomenula kako je lijepo bio gradjen i da se muskarci trebaju ugledati na njega! I naravno ja sam vise za Gisele nego za Moniku. A svi ovi losi i neukusni komentari su izvor nezadovoljstva sobom, i mogu se gladiti da je moj komentar likeovala- zena a unlikeovao- muskarac koji ne zeli da se ugleda na njega jer je previse lijen i to je za njega nedostizno. PS. beton sam .... ali nevidim kako je to vazno za moj komentar da je Andy Whitfield bio lijep i lijepo gradjen glumac.
Jel\' bio on za ovaj SFF ovdje??
šteta...žao mi je prvo što je umro zaista mlad,a osim toga odlično je glumio i svaku epizodu spartaka pratila sam bez daha....šteta.
evo za sve vaš RIBE izgledam bolje od ovog pokojnog kojeg sam poštovao izgledam jako dobro, prokleto nestvarno treniram 10 godina 5 puta sedmicno spavam u 23 ustajem u 05.00 i jos nisam nasao ženu ravnu sebi jer se ne brinete o svom fizickom izgledu sve ste vi jadnice iskompleksirane i lijene do neba....
@2011 sta je pisac htio da kaze?