Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jedva smo cekali da nesto zaseres da te malo popljujemo, nemamo pametnija posla shia jarane
Đe si, transformeru ;-))
Bas juce nesto kontam kako bi on uskoro mogao da dozivi kakav jaci nervni slom pa zavrsi u nekoj klinici na terapijama. Ono... gledam ga u onom traileru za onaj novi Brad Pittov film kako "kao" PTSP-icno zuri u daljinu... i onda skontam da on tako stalno izgleda. Ima stalno pogled kao da mu je dosadno. Glumi u Indiana Jones filmu i dosadno mu je. Uz to, zadnju deceniju ga guraju kroz dva filma godisnje, a prije toga je odrastao na televiziji i u Disney produkciji. Lik nikad nije naucio da bude ljudsko bice. Umjesto toga, naucio je da oponasa starije oko sebe. To mu je bio mentalni odbrambeni sistem kad je bio dijete, jer mu je stari bio narkoman. I onda je tako do 17. oponasao klince - kad se njegov agent sjetio da bi sad mogao da glumi teenagere i od onda oponasa teenagere. Ne glumi, oponasa. Zato vjerovatno nikad nije skontao da mu je ono sto je mahnuo tudje radove i plagirao ih i po cemu pogresno. Nego eto... nije fino. Valjda. Jer je odmah za tim plagirao izvinjenje.
Sad ulazi u godine kad bi trebao da bude odrastao covjek, vidi oko sebe kreativce i po inerciji da se uklopi pokusava da ih oponasa... ali ne ide. Cak ga izgleda to sve ne interesuje nego samo hoce da se uklopi. Nema nagon ko Dino Merlin da bude slavan, samo bi da bude prihvacen. Dino uziva da laze ljudima da je umjetnik. Ovaj lik pak ocito sve to nalazi dosadnim ali ne zna drugacije. I onda ga to gusi, a ne zna zasto. Hugh Laurie tako nije znao da je klinicki depresivan dok nije ucestvovao u nekom humanitarnom demolition derbyju i gledajuci kako se kola oko njega sudaraju i eksplodiraju skontao da mu je to sve dosadno. I da dosada nije normalna reakcija na sve to. Za LaBeoufa bi najbolje bilo da ga sud malo uputi psihijatru. Uvijek ce biti sranje glumac... ali mozda izbjegne da poludi. A i gluma se nauci. Pun televizor mediokriteta, pa sta im fali, jelda?
Ne razumijem pitanje. Hajd probaj ponovo, bez slenga. Ko da pitas stranca koji je ucio jezik u skoli a ne na ulici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Javna derišta.
Uhapšen zbog ružnoće
Ako ne, trebalo bi i zbog tog :)
...kultni studio 54...šta se tamo heroina potrošilo...
serem kao i inace :))))))))
...jbg, našao si smisao života :) ...uživaj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)