Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje si samoubistvo...
A onaj ko okrene glavu od Knjige Moje, taj će TEGOBNIM (MUČNIM) životom živjeti i na Sudnjem danu ćemo ga slijepim oživjeti. \"Gospodaru moj,\" – reći će – \"zašto si me slijepa oživio kada sam vid imao?\" \"Evo zašto\" – reći će On: \"Dokazi Naši su ti dolazili, ali si ih zaboravljao, pa ćeš danas ti isto tako biti zaboravljen.\" (Kur\'an, 20: 124-126))
mozda je nesto znao ,sto nije za MASE... nesto sto nije za MASE iz nekih privatnih krugova ... mozda su ga ubili i namjestili da sve izgleda kao ...... kao da vjerujemo svakom MEDIJU,svakom NOVINARU...kao ... kao ... kao.... kao da gutamo sve sto nam SERVIRAJU....