Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Deggialova zavjera protiv svijeta... pretvorio je divnog muža u kjafira... MACHU PICHKU RULES!!!
Meni ga zao. :(
Al sere -š
@Al_Karam E jesi pametan u peečku materinu. Ne seeri matere ti o tim svjetskim zavjerama. Kako tumačiš činjenicu da pogađa \"u sridu\" sa 100m daljine? Pa da, tajni agenti moćnih sila daljinski upravljaju loptom i ućeraju je u rošu, ocam.
Moguce je da se ovaj zamjerio nekome ali ipak on je najbolji golfer na svijetu i mislim da ce se sponzori ponovno otimati za njega.
IMAS GA PRAVO U JEDNU RUKU
Skupa jebaačinna Tjageru moj.
Mali se previse bio osilio. Milijarderi su ga podigli iz prasine, napravili milionera od njega, a onda je UJEO GOSPODARA za ruku. ODMAH JE SLIJEDILA \"PROVALA AFERA\" I NARAVNO SADA CE GA VRATITI U PRASINU KOJOJ I PRIPADA.... TO DA JE SEX AFERA U PITANJU JE SUPLJA PRICA JER MEDJU JET SETOM SE NE ZNA KO KOGA MANDARI, A MEDJU MILIJARDERIMA SE NE ZNA NI GDJE I U STA KO KOGA HANDRI... RADI SE O UVREDI KOJU JE NANIO GOSPODARU KOJI GA JE UZDIGAO NA NOGEA AFERA JE SAMO POVOD, SLICNO kao sto je Gavrilo Princip ubio Franju, a to se iskoristilo za organizovanje Prvog Svjetskog rata......
Jadan on. Sta ce sada? Kako ce prezivjeti krizu?