Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako zna da je secer otrov.Sada,nikako ga ne konzumirati...
@DrzavaBosnaPonosnaa Hajd i mi smo pojeli nekoliko kanti necega. Dobar je glumac i jos bolja osoba.
Prirodni secer iz voca nije otrov ali zato umjetni jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad sam pogledao vide skontao sam. Nije od 1989 jeo pucavce, one mrvice koje se stave u usta pa puckaju. I ja sam mozda par puta samo njih jeo. Ne misli se na obicne slatkise.
"I'm not a CANDY guy", tako kaze u videu
koliki debil moras biti da ti dwayne johnson bude legenda
šteta što nije probao kadaif s agdom
Ima li ijedan nas portal gdje mozes pregledati snimak a da te ne iscjede ove reklame...
Jako simpatičan i discipliniran čovjek. Šta on sve jede ne bih ja ni za tri dana mogao. Da ne bih jeo onoliko ne bih ni onoliki bio.
Kaze Rock da jede slatko ali ne ove candys pobogu, slusate li
Legenda od čovjeka.
Pucketavi slatkiši, sječam se toga. Čudan izum
Shit, ja ne mogu jedan dan bez slatkisa.
Lafcina!
evo jedem cokoladu i citam ovaj clanak, nema sanse da bih mogao 1 dan izdrzati bez slatka :)
Haha, ko da je meni nes u rodu, takodjer sam osoba koja nekonzumira slatkise i slatko... I vazda me ljudi cudno gledaju kad odbijem komad torte😂
Mrzim kad je neko rob svoje duse i tijela... Kao i svaki kvazi bodybilder koji trenira da bi mogao obuci majicu iz jaslica i furati se da je jak !
Ma nije to rob, vjeruj mi imas raje koja fakat ne vole okus slatkisa, a s druge strane, prosti secer nema nikakvu nutritivnu vrijednost.