Los Angeles
0

Sutkinja pohvalila Chrisa Browna zbog dobrog ponašanja

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
R&B pjevač Chris Brown pohvaljen je zbog dobrog ponašanja u toku odsluženja kazne za napad na djevojku Rihannu.

U augustu prošle godine 21-godišnjem Brownu sudija u Los Angelesu odredio je petogodišnju uslovnu kaznu i 180 dana društveno korisnog rada, nakon što je priznao da je u februaru 2009. napao tadašnju djevojku uoči dodjele nagrada Grammy.

"Želim Vas pohvaliti za preuzimanje odgovornosti i stvarni rad na ispunjavanju onoga što Vam je sud odredio", kazala je sutkinja Patricia Schnegg. "Uvjerena sam da ćete okončati program savjetovanja nakon još sedam sesija, što je sjajno."

Chrisov napad na Rihannu, kao i fotografije njenog lica koje su se potom pojavile na internetu, šokirale su muzički svijet. U pismenoj izjavi Brown je priznao da je udarao Rihanninom glavom o prozor automobila u kojem ju je napao, te da ju je tukao i grizao.

Zbog modrica i posjekotina koje je pritom zaradila Rihanna je bila prisiljena otkazati nastup na dodjeli nagrada na koju su bili krenuli.

"Uradili ste veoma dobar posao", ipak je zadovoljna sutkinja u Brownovom slučaju. Novo pojavljivanje na sudu ovog muzičara zakazano je za 28. januar, saznaje AFP.