Turneja finalista 'BGT'
0

Susan Boyle oduševila publiku u Birminghamu

Sarajevo-x.com
Britanska zvijezda, Susan Boyle, održala je petak svoj prvi javni nastup nakon izlaska iz psihijatrijske klinke. Naime, Boyle se pridružila turneji koju finalisti showa 'Britain's Got Talent' imaju u Velikoj Britaniji i pred prepunom dvoranom u Birminghamu otpjevala pjesme 'Memory' i 'I Dreamed a Dream'.

Bez imalo nervoze, možda zbog saznanja da nema sudaca i da se ne takmiči, Britanka anđeoskog glasa izašla je pred prepunu 'National Indoor' arenu u Birminghamu i oduševila sve prisutne otpjevavši dvije pjesme.

Publika ju je dočekala s ovacijama, vjerovatno je i to jedan od razloga što popularna Britanka nije pokazivala znake nervoze, već je publici neprestano slala poljubice, a svoj nastup završila naklonom.

"Svi su se pitali kako će izgledati Susanin nastup. Ali, ona je bila zaista puna samopouzdanja i njen je bio predivan. Ona upće nije izgledala kao neko ko je prije nekoliko dana izašao iz psihijatrijske klinike", kazao je jedan od Susaninih fanova koji je prisustvovao koncertu.

Četrdesetosmogodišnja pjevačica oduševila je publiku širom svijeta kada se nedavno pojavila na takmičenju britanskog showa 'Britain’s Got Talent'.

Iako je sve vrijeme bila glavni favorit pobjeda u finalu joj je izmakla i Susan je završila na drugom mjestu, odmah iza grupe 'Diversity'.

Iako se činilo da je poraz dobro podnijela Britanka je netom nakon finala završila na psihijatrijskoj klinici, no ona se uspješno oporavlja i odlučna je u tome da nastavi svoju muzičku karijeru.