Više voli ostati u svom domu
0

Susan Boyle odbila poziv Baracka Obame

Sarajevo-x.com
Zvijezda britanskog talent showa, Susan Boyle odbila je mogućnost da joj se ispuni želja iz snova i da večera sa američkim predsjednikom Barackom Obamom, piše portal News of the World.

Iako većina svjetskih medija 'bruji' o britanskoj zvijezdi Susan Boyle, ona još uvijek ne može da se navikne na steknutu popularnost, te je odbila poziv predsjednika Obame, jer kako kaže, isuviše je čini nervoznom i pomisao da se nađe među toliko slavnih osoba.

"Susan je bila oduševljena ponudom, no sve ovo što se dešava nju još uvijek zbunjuje, teško se navikava na ogromnu popularnost koju je stekla, tako da je odbila ponudu predsjednika Obame koji je bio naprosto oduševljen njenim glasom kada ju je čuo kako pjeva", kazao je neimenovani izvor blizak 47- godišnjoj zvijezdi.

Boyle ili 'Čupavi anđeo' kako su je mediji prozvali, je navodno dobila poziv da prisustvuje večeri novinarskog zbora Bijele kuće koji je održan u subotu uveče, te na taj način i upozna američkog predsjednika, no nju je kako kaže bilo 'previše sramota' da prihvati taj poziv.

Umjesto večere Susan je odlučila ostati u svom domu u Blackburnu i na TV-u gledati show 'Britain's Got Talent'.

Usidjelica iz Škotske proslavila se širom svijeta kada se prijavila na takmičenje britanskih muzičkih talenata i svojim glasom oduševila kako žiri tako i publiku.