Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlična je i gotovo stvarno dobro piva i ona definitivno nosi pobjedu
djaba joj sve ruzna je ko racku prava turbo geekushka al zna pjevat nema govora ali to joj je djaba kad nema izgled, danas samo prolazi figura, nesto sto se moze dobro nategnuti uz ogromnu kolicinu znoja, zajebi glas
Ja samo cekam dan kad ce na ovom \"portalu\" izaci vjest. Xx osoba ga bacila i onda obrisala storom. Skandal.
gadjao bi je pancirnim granatama...
i vi vjeruete sve sto medija kaze...kasnije se izjasnila kad su je intervjuisali i pitali apro po sto je izjavila na bini da se nikad nije poljubila nit imala sex..izjavljuje sa velikim osmjehom na licu: \"naravno da sam se nasalila sa tom izjavom\". Usidjelica mozda jeste al sigurno nije nevina u 47 godini zivota LOL....
pustite zenu na miru
pa hvala Bogu da ce otici frizeru i kupit seb nesto fino za obuci...ima svako pravo da proslavi svoj uspjeh! nevjerovatno draga ženica! GO SUSAN!
@asko zivota ti imas li ti pametnijeg posla... bljak
Sigurno je skontala nekog zagondziju pa se sad sredjiva.bogme nece mu biti lahko da je odslajfa jer stara koka a jos nevina heehehehe ma ima da krv strca na sve strane kad joj njen zagondzija bude zagonio hahaahha.
Zao mi je ako ce Susane podleci pritisku medija. Njen nastup i bozanski glas je dokaz da ljepota dolazi iznutra. Zeznula je sve silokonske kosture i plasticne barbike koje jedu vodu i nista vise... Nadam se da ce ostati onakva kakva jeste i da je nece pretvoriti u plasticno cudoviste.
Nu djetica!
OVOJ NI OGULIN CULIBRK OGLO NE BI POMOGO