News of The World tvrdi
0
Supruga Tigera Woodsa pristala na nagodbu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u americi su zene ravnopravne za razliku od islamskog drustva .. u isalmu su zene druga kategorija..
Emoji jarani nisu zene u americi kao u vecini zemalja samo stoka za pravljenje dijece i cuvanje dijece kuhanje pranje ciscenje u demokratskom svijetu sve je pola pola a u nekom svijetu da nespominjem kojem jos se tretiraju kao stoka mozes i cak prodati pa i ubiti i dobijes od mijesec do godinu zatvora ili cak nista kao naprimer i islamskom svijetu kod stoke arapa i pakistanaca.Pozdrav
Ljudi kako nasjedate na podvaljene price.Sto se tice njegove zene da nije sponzorusa,poznato je da su sve svedjanke sponzoruse i u krevet bi i u brak i sa samim djavolom samo da se dokopaju para,bas kao i ova.Na kraju krajeva ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je njegova \"draga zenica\" potplatila da mu se ovo namjesti.Sasvim je jasno da jedan crnac profesionalac u golfu ne odgovara svjetu u bjelackom sportu.Vratimo se malo kroz istoriju,zna se da crncima nije bilo dozvoljeno da skupljaju loptice,a kamo li da igraju golfa.Hallo narode,ne optuzujte covjeka na pravdi Boga,a i to sto mu je zabranila da vidi djecu,pa ima onaj gore koji sve vidi,vratice se to njoj kad tad,jer je najveci grjeh odvojiti dijete od roditelja!
neka, neka :) ima Onaj gore koji sve vidi :)) malo je i to što djecu nije mogao da vidi za praznike .. ja bih mu zabranila to doživotno, pa nek uživa sa ovih 18 van braka i bez djece, a ona će sigurno sa nekim puno boljim u braku i sa djecom ;)
Neka neka oderiga maco i treba. Ko ga j.e.b.e voli zakivati a zena nek te ceka u kuci. Da vam nesto kazem ova (bivsa) Tajgerovca nije sponzorusa nego djete ministara u Svedskoj lovu ima i od mame i od babe. Ali ovom garavom je trebala bjela zena da bi se izlijecio svijih kompleksa. Sad ga sipu firme sto su ga sponzorirale se tresu od gubitaka. U ostalom potpisali su ugovor prije braka.
Ko bi gori sad je doli. Da bog da im\'o pa nem\'o. - nema gore kletve.
Jeb*aše te jarane momacki, tako ti je kad pustis zeni da te vodi...sad fućkaj punoglavca!
18 ljubavnica, neka posjeti djecu od jedne, a sigurno ima i njih...samo da sacekamo malo....e moj tiger, sad igraj sam po noci, da te niko ne vidi.
daj joj Tigra nek\' se igra
Leave Britney alone!
e moj jarane, u kom svijetu ti zivis... imas para ko pljeve, slavan si, a jedna kucka ti ne da da vidis rodjenu djecu! amerika je gora od afganistana