Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zašto? Ali zašto ljudi imaju potrebu djeliti ovakve i slične slike na društvene mreže? Čemu?
Moda moda svi prate modu xD
Bolest jarane. Bolest.
Jebali bi se za sekund paznje! Mrs! Podrska turskom i sirijskom narodu!
Ovo zapomaganje preko drustveni mreza ne gumo” nikako…
Pored svih influenserskih furki koje prelaze granice očaja, ova mi je najdegutantnija.
Sad bo je najradje spremio do onog opacenog naroda da vidi sta je tuga i bol i da vidi dali se oni slikaju za lajkove, dok svoje najmilije golim rukama iskopavaju. Nebili dosla malo pameti. A tako isto sve ove tkz. influencere. Da i oni kopaju spasavaju ljude... ali na zalost nepitam se ja u tome...
Najjače su žene fudbalera. Hahahhaha.
Nek si se ti uslikala i objavila kako si uplakana. Danas ne moze biti prava tuga,ako nije podijeljena vruca na drustvene mreze. Ako si bas toliko zabrinuta za njega,kako to da ti je odmah palo na pamet da se snimas?
Muž ti u opasnosti i ti se snimaš hahah
Nek si se ti uslikala to je bitno. Gledam danas snimke narod gleda zgradu kako se ruši i snima bjezi i snima. Nije Bog dao još koliko smo zaslužili sigurno.
Kako smo samo retardirani to nije realno
Jos samo fali tiktoker Hatic da se javi i da kaze kako ga je sve ovo duboko potreslo, ma dajte vise dokle vise sa ovim likovima kao sto je ova i slicni i umjesto da kaze da su uplatili novac koliko su mogli za nastradale oni bi jos i na lajkovima da zarade koju paru, mrsss.
Odoh se uslikati kako placem na storiju zbog muža, radi kojeg ništa ne radim u životu jer je on profesionalni fudbaler, da skupim reakcije, lajkove i da me sazalijevaju u pp.
Ljudino toliko si potresena da si se prvo sjetila kako je ovo odličan materijal za instagram storije i ostali šit. Pa svaka čast na tom mentalnom sklopu koji imaš.
Zasto Klix dijeli storije osoba sa mnogo pratitelja? Da bi izazvao ovakve komentare? Odakle vam pravo ?
Ovo se zove Bolest
kako brisu komentareee ne razumem svrhu njene objave svi moraju da vide kako ona place sta? otisla privatnost u ...