Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Starleta=kurvaleta
Baš me zanima na koji način si došla do tog auta.Koliko si samo herpesa na usnama dobila zbog njega 😂
Koga briga za taj polusvjet
Vranjes ima malu pisu...
Šarafeta
Pokazao je koliko mu je mali i slab.
Al najjace su mi ove price, kad se ove fulje pocnu srat po nekom liku tipa evo ovaj retard Vranjes, a on naskace sa jedne na drugu starletu bez problema, ako znate da je retard kako je moguce da svaku poebe, znaci pali vas jer je retard, zenski mozak
Nas Ogi haman strastveni ševac . Pomor za ove zemske radodajke:).
Kurveta.
Mrs u pm
Nije Vranješ cvječka, ali ovo je klasični primjer kako raspala sponzorska kalaštura i rospija pokušava da na sebe skrene pažnju i dođe do grama popularnosti, preko neke poznate ličnosti.
A kol'ko si ti tražila , 👀 ?
Zaradjujes za zivot pi*kom i time sto ti se neko pokenja na prsa, bukvalno sluzis da se uspjesniji zauzeti ljudi koji nemaju vremena za normalan odnos malo opuste i olaksaju. I i ti koja vise sluzis kao sredstvo nego sto si prava osoba ces nekom rec da je mali i salb?
Vranjes moze obrnuti koju hoce, a ti si samo jedna od milion
Zanimanje starleta.? Probili smo dno