Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBO VAM VUKASIN SVE BALINKURE!
za vasu informaciju ,,ta ista Srbija je pobijedila na eurosongu i to takmičenje je bilo odrzano u BG,,a BH je sa Harijem bila četvrta zahvaljujući Željku Joksimovicu koji je opet Srbin,,bolje bi vam bilo da se pokrijete po ušima i šutite jer znate kad će biti eurosong u SA,,kad na k...cu nokat izraste
ETO NAMA SUTRA MILANA U SARAJEVO!
A koliko ima srbijanaca i hrvacic Turskog porjekla??????To znas a znam da se pravis da neznas,nejedi govna bezveze.....
@Primitivci bas si primitivac! edukuj se malo, pa mozda uspijes kakav pametan komentar napisat\'.
Kakvi ste vi primitivci. Emina je nedavno izjavila najpametniju stvar, da je ona muslimanka ali Srbijanka po drzavljanstvu, a Sandzak mi se ne cini kao drzavljanstvo. Ljudi mogu biti po vjeri sta zele, a drzavljanstvo je drzavljanstvo. Jos treba reci da je i Bosnjakinja? Ma dajte molim vas. Koliko postoji muslimana Srbijanaca i muslimana Hrvata.....ili to nije slucaj?
Joj, jest dobra ova plavuša. Ja bi je yebo.
Emina je iz Sandzaka, i cijeli Sandzak je uz tebe..samo naprijed ;)
Ja mi jake zemlje i jakog izbora,sve im,,Emina tebe treba .... sto ces ba tamo,djedo ti se u mezaru okretao......
emina, prodana duso evo banke cigane moj
Boli me neka stvar za Srbiju. Dabogda vas opet \'akovali