Bori se za život
59

Soraja Vučelić imala tešku saobraćajnu nesreću, oglasila se njena sestra: Samo da mi ne umre

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša takmičarka regionalnog Big brothera Soraja Vučelić proteklog vikenda imala je saobraajnu nesreću u Albaniji i završila je u bolnici s teškim ozljedama.

Srbijanski mediji navode kako je Soraja sada hitno prebačena u Hrvatsku u privatnu kliniku nakon što su doktori u Albaniji ustanovili da ima unutarnje krvarenje.

S njom u automobilu bile su sestra i prijateljica.

"Sara ima velike povrede u trbuhu i zbog toga se javilo to dvovremensko krvarenje, kako se medicinski stručno izražavaju kad su te stvari u pitanju. Nekoliko unutarnjih organa je zgrušano zajedno sa slezenom, pa se tad javlja ova pojava. Ja se svakog dana molim da mi ne umre, nadam se da će izvući živu glavu! Palim svijeće za njeno zdravlje, užasna je nesreća to bila. Ona je najgore prošla jer je vozila, mi smo prošle bez većih povreda", kazala je njena sestra koja je htjela ostati anonimna za tamošnje medije.

Izvor blizak starleti iznio je detalje nesreće.

"Vozila je Mercedesov džip, na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je skoro proletjela kroz vjetrobranska stakla! Ona je prsnim košem udarila u volan, polomila rebra i povrijedila unutrašnje organe", rekao je izvor.

Starletu i njene saputnice navodno su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila.