Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oooj Boze, kako su ljudi glupi...covjek je zavrsio u zatvoru zbog jedne obicne nestetne biljke koja ima dosta pozitivnih strana...raspitajte se malo o kanabisu i uvjerit cete se da je americka propaganda imala utjecaja na vas i da je kafa stetnija od kanabisa (ovo je naucno dokazano)...
to je isto koda su ufatili hodzu, jer nosi hamajliju :D
CUJTE OVU STVAR, STRASNA JE STARE MI! http://www.youtube.com/watch?v=3O9llCdd4bc DAJTE MI BOBA I SALATE BRATA MI! HA, JA.
ZAMAGLJENJE VIDA, OZBILJNO JE TO :D
@KECHAP Dont be a playa hater hate the game he he he he
da je kako doci do te dozvole.. :D
\"poznati reper je izjavio da on ima dozvolu da koristi medicinsku marihuanu u Californiji jer pati od migrene i zamagljenja vida\" EE PICHKO JEDNA ,NEMAM VISE RESPECTA ZA TEBE YE.BEM TI SVE KUKAVICKO MRSH U P.M.
a real G.
pusi vutra za bolje sutra :)
500 dolara hahhaha.....bas ga je s.j.e.b.a.o........