Boravi u Cannesu
21

Snimak Leonarda DiCaprija pokrenuo "lavinu" komentara: Snijeg u maju?

I. S.
Screenshot: TikTok/galafr
Screenshot: TikTok/galafr
Video Leonarda DiCaprija snimljen tokom Cannes Film Festivala postao je tema na društvenim mrežama zato što mnogi smatraju da se glumac pomalo čudno ponašao.
Snimljen je u društvu Roberta De Nira. Zbog grimase koju je napravio korisnici TikToka misle da konzumira kokain.

"Snijeg u maju? Vrlo neobično", "Izgleda da neko obožava kokain", "Jasno mi je zašto ne skida sunčane naočale", "Leonardo se ponovo uživio u ulogu u filmu 'The Wolf of Wall Street'", neki su od komentara.

@gala.fr #leonardodicaprio #robertdeniro #cannes2023 #hotelmajestic ♬ Rich Flex - Drake & 21 Savage

Leonardo je stigao u Cannes zbog premijere filma "Killers of the Flower Moon", koji je režirao Martin Scorsese. Na ovom prestižnom filmskom festivalu pojavila se i Gigi Hadid s kojom je Leonardo navodno u ljubavnoj vezi.

Naime, američki mediji tvrde da još uvijek pokušavaju sakriti da su zajedno. U više navrata su viđeni u noćnim izlascima, ali nisu potvrdili vezu.

Podsjećamo, glumac je prošlog mjeseca podijelivši video na Instagramu odao priznanje aktivistima i aktivistkinjama iz BiH kao jednoj od sedam istaknutih grupa iz cijelog svijeta koje se požrtvovano i neustrašivo bore za očuvanje i zaštitu rijeka, šuma i nezagađenu životnu sredinu.