Nakon odluke senata u Albanyju
0
Slavni u SAD-u pozdravili odobravanje gay brakova
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahah kakva crna gagina pravda? njoj su samo pare u glavi, a zna da ih ima brdo u gay populaciji
plačem i ja, draga gago, kad vidim kuda svijet ide
Radite sta god hocete sa svojim zivotima, ko vam ista brani, a mozete li se vise dozvati odreci primitivizma i guranja nosa u tudje i gledati sebe i pustiti druge da zive svoje zivote kako oni zele. pobogu vise!!!
neka se HE-BU- KAKO HOĆE E NE KAKO BOG ZAPOVIJEDA A OVO MI LIČI NA POČETAK IZUMIRANJA LJUSKE VRSTE
Ma nek\' se vjenčavaju ako hoće, al\' da djecu odgajaju to nikako!!!
pa nisam ni mogla ocekivati bolje komentare od balkanaca primitivaca...svi bi na ceste izasli da izmasakriramo gayeve,a kad treba skinuti sa vlasti one kretene i politicare svi se usute i sjede kod kuce ili ispijaju kafice..
e neka im sad zvijezde daju svoju djecu na odgajanje kad ih podrzavaju
ajd kroz Moskvu tako podrzite:)))...bilo bi da su aktivisti brutalno nasrnuli na razmahane palice ruske milicije haha:)))
Joj zbog tebe sam članak pročitala šest puta. Ne vidim da iko osporava da je Albany glavni grad države NY. Ccc. Ovo me podsjeća na ono: pišem ti pismo polako jer znam da sporo čitaš... Tebi velim, polako čitaj..
Greska1: Zakon je priznalo 33 delegata Senata drzave New York od cega 29 Demokrata i 4 Republikanca. 29 senatora je bilo protiv. Greska 2: New York je 3. drzava po populaciji u USA, poslije Kalifornije i Texasa. Greska3: Pride sedmica nema veze sa gay brakovima.
Onaj ko je napisao gornji clanak treba ponovo u prvi osnovne, ili da ono sto radi provjeri i napise korektno. Previse je gresaka i propusta da bi bilo namjerno.
Albany je glavni grad drzave New York, ne drzava, i grad New York se sigurno ne nalazi u Albany-u.
Cuj Albany u kojoj je grad New York.... Hajmo sad malo prekontrolisat podatke, sa-x...
N.P. Harris ti si moj tip, zabi mi ga
pe-de-ri mame vam j.e.b.e.m svima