Ispočetka se plašila
255

Slavna američka glumica tvrdi da može pričati s duhovima: To je moj dar

I. B.
Vanessa Hudgens tvrdi da može pričati sa duhovima (Foto: Instagram)
Vanessa Hudgens tvrdi da može pričati sa duhovima (Foto: Instagram)
Slavna američka glumica i bivša Disney zvijezda Vanessa Hudgens u nedavnom je intervjuu pokrenula pomalo bizarnu temu o kojoj je javno govorila.

Zvijezda filma "High School Musical" u emisiji kod Kelly Clarkson ispričala je kako je proteklih godina imala puno "susreta" sa duhovima.

"Istina je da imaš novu strast u svom životu? Opsjednuta si duhovima?", pitala je Clarkson glumicu, na šta joj je Vanessa odgovorila: "Nije to tako nova strast. Mislim da sam prihvatila činjenicu da vidim i čujem stvari", odgovorila je.

Glumica koja ima 33 godine priznala je kako se već godinama sreće sa raznim iskustvima.

"Još kada sam imala osam godina i dok sam se spremala za školu, bila je tu ona igračka, znate kao patka koju vučeš. Jedna takva bila je na stolu u blagovaonici. Počela sam hodati, a ona je jednostavno krenula uz mene", prepričala je Hudgens, pa nastavila: "Odložila sam je na neko vrijeme jer je djelovalo strašno", dodala je glumica dok je voditeljica pravila "začuđene" face.

Iako je to ispočetka uplašilo, tvrdi Hudgens, naposlijetku je shvatila da je to dar.

"Nepoznato je strašno, ali nedavno sam rekla: 'Ne, to je dar i nešto što imam sposobnost učiniti', stoga sam odlučila uploviti u to", ispričala je.

Slavna glumica priznala je kako je nedavno uradila svoj prvi "paranormalni eksperiment" služeći se pravom opremom, među kojom je njen omiljeni instrument "kutija za duhove".

"Ona skenira radio frekvencije jako brzo i potrebno je da to uradite na nešto mirnijem mjestu kako ne bi uhvatila stanice. Nešto u elektricitetu koji stvara pomaže duhovima da govore kroz nju", ispričala je Hudgens.

Glumica je radila i
Glumica je radila i "paranormalni eksperiment" (Foto: Instagram)

Inače, ovo nije prvi put da glumica spominje iskustvo sa duhovima. Godinama ranije u razgovoru za People otkrila je kako ju je na snimanju "Journey 2: The Mysterious Island" u Sjevernoj Karolini posjetila neka vanzemaljska pojava, za koju smatra da je riječ o duhu.

"Sjeverni Wilmington jedno je od najstarijih i najukletijih mjesta u Sjevernoj Americi", priznala je Vanessa koja je neko vrijeme "jurcala" za duhom.

"Jurila sam oko njega nekih 10 minuta, a onda sam shvatila da je to ludost pa sam otišla", ispričala je tada.