Velika promjena
344

Sjećate se zvijezde filma "Juno"? Danas je muškarac i ponosno pokazuje svoje tijelo

I. B.
Elliot je iznenadio svojim izdanjem na Oscarima (Foto: Instagram)
Elliot je iznenadio svojim izdanjem na Oscarima (Foto: Instagram)
Zvijezda filma "Juno" koju pamtimo kao glumicu Ellen Page 2020. godine je javno priznala da je transrodna osoba i da se identificira kao muškarac. Ellen je tada zatražila da je oslovljavaju kao Elliot Page, a danas ne skriva da se osjeća odlično u svojoj koži.

Naime, nakon što se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, u čast 15 godina nagrađenog filma "Juno", Elliot Page pojavio u odijelu, mnoge je iznenadio.

Dok su se neki pitali odakle im on djeluje poznat, drugi su znali o čemu se ovdje radi.

Ipak, Elliot je priznao kako je za njega pojavljivanje na Oscarima bio poseban trenutak lične sreće te da se sada osjeća bolje nego ikad.

"Znam kroz koje sam izazove prošao i koliko mi je bilo teško. Danas se osjećam bolje nego što sam se ikad osjećao. Osjećam se onako kako nisam nikad mislio da je moguće", rekao je Elliot koji je na pozornicu izašao zajedno sa J.K Simmonsom i Jennifer Garner s kojima je uručio nagrade za najbolji originalni scenarij.

Glumac koji ima 35 godina priznao je kako je za njega definicija sreće to što može postojati u prostoru bez neprestane anksioznosti, zahvalivši se svima koji su ga na tom putu podržali.

"Ne mogu vam dočarati koliko je izvandredan osjećaj konačno voljeti ono što sam ja", dodao je.

Naime, Elliot se podvrgnuo i operaciji uklanjanja grudi te njihove rekonstrukcije kako bi postigao muževniji izgled. Danas ponosno pokazuje svoje tijelo, a ožiljci nakon operacije i dalje se pomalo vide.

"Nisam ga nikad vidjela ovako samouvjerenog. Može se reći da on sada živi svoj najbolji život", jedan je od komentara ispod fotografije.

Jednom prilikom Elliot je priznao kako se osjećao kao dječak još od devete godine svog života, a nije skrivao ni kako je imao problema sa mentalnim zdravljem dok nije "izašao" iz tijela žene.

Lani, razveo se od supruge Emme Portner s kojom je bio tri godine u braku.