Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Us'o bih u nju k'o Covic u institucije BiH.
Pa ova ista ja...ali mislim iz bunara što izlazi xaxa ima nade :))
puno bolje nego u filmu :)
...pa nisam ni sumnjao da je u stvarnosti lijepa...eto oni za film će tražiti u današnjem vaktu ružne ili prosječne ljude... ...traži se samo jedan tip ko jaje jajetu, ja ženski tako muški...više filmove i ne razlikujem...evo danas imamo hunger games, divergent, maze runner, the giver, the host, twilight saga...sve glumci i glumice po 20 godina, mladi veze nemam ko je gdje...svi isti! isto ko da gledaš ZMBT.
Ma ljepotica, ubila se za nas Bosančerosa, jer mi volimo strasne filmove, to nas pali. Filmovi i sranje po nama nas najviše pali ljubavi moja
svedno ope ja njom ne bi vjerovo
Ko bi reko, kobili se nado..
Ko bi reko, kobili nado...
i ja sam ovakav bio prije 13 godina, ali i danas sam...
ne gledam takve psiholoske horore ali nije losa ova mala ;)