Iza nje uspješna karijera
32

Sjećate li se Scully iz Dosjea X: Glumica u 56. godini izgleda bolje nego ikad

N. C.
Gillian Anderson, koja se proslavila ulogom Dane Scully u kultnoj seriji "Dosjei X", danas izgleda bolje nego ikad.

Anderson se pojavila na dodjele nagrada British Fashion Awards 2023., koja je održana u Royal Albert Hallu u Londonu te je bila jedna od glavnih zvijezdi večeri.

Glumica za taj je događaj odabrala glamuroznu crvenu haljinu, koju je krasio i poprilično odvažan i dubok dekolte. Gillian je u takvoj kombinaciji izgledala zanosno.

Gillian Anderson
Gillian Anderson

Gillian je s Davidom Duchovnyjem utjelovila detektivski dvojac Foxa Muldera i Danu Scully u "Dosjeima X" zbog kojih su stekli svjetsku slavu, a iako su njihovi likovi bili potpune suprotnosti, pokazali su se kao najbolji tandem za rješavanje misterija. Serija je imala 218 epizoda, a nakon završetka snimanja 2002. godine Duchovny i Anderson izgradili su uspješne glumačke karijere.

Gillian je danas plavuša i privlači pozornost svojim mladolikim izgledom u 56. godini, ali ne krije da odlazi na tretmane zatezanja lica.

"Bojala sam se da će, kako budem starjela, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana vidjela sebe na ekranu i shvatila da sam se promijenila. To je bila šokantna spoznaja, plakala sam cijeli dan. To je trenutak kada se čovjek treba okrenuti sebi i drugim vrijednostima", ispričala je.