Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ove legende za Seinfelda niko nebi ni znao
Bilo se pročulo da je tip umro…
da citiram moju najdrazu salu od Kramera: "You can talk you can talk your brave now motherfucker throw his ass out he’s a nigger!! HE’S A NIGGER!!!!! HE’S A NIGGER!!!! A NIGGER LOOK THERE’S A NIGGER!!!!!!”
Najjaci likovi u seriji chifuti. E bravooo! Dok ima ovaca oni ne brinu.
Jevreji su odlični u komedijama.
meni je on najjači lik u seriji!
veze nemate sta se desilo - "Kramer" je imo rasisticki ispad jer je lika zvao na standapu iz publike nigerom.... (nigga) - ogradio se citav olivud od njega.... glavu mu naravno spasava zidalj koji je medju jacim influsenserima - o da on je pravi influenser - jer nista lik nije snimo nakon toga malte ne.... inace Kramer mi je najjaci lik u Sajnfeldu.....
Ovaj je rasista, a Seinfeld cionista i koliko god je serija dobra, prestao sam je gledati jer takve ne zelim podrzavati.
Srann
George i Cosmo Kramer - najjači likovi u seriji...
Ubjedljivo!!! I ne samo u toj seriji!