Showbiz
59

Sjećate li se ekipe iz "Ludih sedamdesetih"? Pogledajte kako izgledaju danas

Klix.ba
Glumica Laura Prepon, koju pamtimo po ulozi Donne u seriji Lude sedamdesete na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s ostatkom glumačke ekipe iz omiljene serije.

Na fotografiji se nalaze Laura Prepon (Donna), Danny Masterson (Steven), Ashton Kutcher (Michael), Mila Kunis (Jackie) i Wilmer Valderrama (Fez). Na fotografiji ne vidimo Tophera Gracea, koji igra ulogu Erica Formana, pa se pretpostavlja ili da je fotografisao ekipu ili da nije bio prisutan.

"Lude sedamdesete" ili "Lude 70-e" (eng. That '70s Show) je američka humoristična serija čija je radnja pratila živote šestero tinejdžera iz izmišljenog prigradskog naselja Point Placea u Wisconsinu u burnom periodu sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Serija se premijerno prikazivala na FOX-u, od 1998. do 2006. godine, te je imala ukupno osam sezona.

Serija prati odrastanje Erica Formana (Topher Grace) i njegovih prijatelja u drugoj polovici sedamdesetih godina obrađuje mnoge klišeje iz tog razdoblja poput pušenja marihuane, slušanja Led Zeppelina itd.

Eric živi sa svojim roditeljima, strogim ocem patrijarhalnih nadzora Redom (Kurtwood Smith) i s vrckavom i pomalo neurotičnom majkom Kitty (Debra Jo Rupp) koja ga uvijek brani od očevih strogih ukora. Nasuprot tome, Ericova sestra Laurie (Lisa Robin Kelly) uživa očevu naklonost, iako je zapravo zločesta, prijetvorna i lakog morala što otac ne primjećuje ili ne želi vidjeti.

Eric je od malih nogu zaljubljen u svoju komšinicu Donnu (Laura Prepon) koja mu početkom serije uzvrati simpatiju. Njihovi prijatelji su buntovnik Steven Hyde (Danny Masterson), Ericov najbolji prijatelj, ne odveć bistri Michael Kelso (Ashton Kutcher), učenik na razmjeni iz nepoznate zemlje Fez (Wilmer Valderrama) i samodopadna Jackie Burkhart (Mila Kunis).

Njih šestero zajedno provode vrijeme okupljajući se kod Erica, najčešće u podrumu gdje se zabavljaju i druže.

Family #that70sshow 💓💓

Fotografiju objavljuje Laura Prepon (@lauraprepon)