S nedjelje na ponedjeljak
79

Sjajna atmosfera na prepunim sarajevskim ulicama ne popušta ni treću noć SFF-a

L. R.
Atmosfera na sarajevskim ulicama (Foto: T. S./Klix.ba)
Atmosfera na sarajevskim ulicama (Foto: T. S./Klix.ba)
Dobar provod u blizini festivalskog trga nije izostao ni treće večeri, što pokazuju brojni posjetioci koji uživaju, a zabava se u Sarajevu nastavlja do ranih jutarnjih sati.

Fotoreporteri portala Klix.ba zabilježili su odličnu atmosferu na ulicama, a to je samo mali dio atmosfere koju Sarajevo nudi tokom festivalskih dana.

Tako, posjetioci i građani Sarajeva nakon projekcija filmova, imaju jednako dobar razlog za zadržavanje u gradu. Svi oni koji su se zaželjeli dobrog noćnog života, mogu ga pronaći na svirkama, ali i koncertima koji se događaju u augustu.

Također, na Skenderiji se održava više muzičkih događaja pa ako još uvijek niste sigurni gdje provesti ostatak večeri, možete učiniti na više lokacija, jer nastupi počinju iza 23 sata.

Ekipa Brown Sugar RnB večeras će zabaviti posjetioce Heineken Summer Loungea, dok će se za atmosferu u Domu mladih pobrinuti Midi Brigada te DJ Mili Sefić, Ivan Zrn i Focho.

Također, ispred parking platoa u organizaciji Music Zonea večeras će nastupati Čizma i proleteri, a odmah pored na Eiffelovom mostu održava se i manifestacija "Kinđetov most" gdje će nastupati bend Rok ko Fol.

Podsjećamo, nedavno je data i saglasnost za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulicama Branilaca Sarajeva, Zelenih beretki, Ćemaluša, Radićeva i Kulovića radi održavanja Sarajevo Film Festivala.

Važno je napomenuti da će Javni prevoz u Sarajevu tokom Sarajevo Film Festivala raditi do četiri sata poslije ponoći.