Hrvatska starleta
81

Simona Gotovac nakon pet godina ponovo aktivna na Instagramu, a razlog je vjerski

I. B.
Simona Mijoković ex Gotovac
Simona Mijoković ex Gotovac
Simona Mijoković, hrvatska starleta poznatija kao bivša supruga Ante Gotovca, provela je duži period bez društvene mreže Instagram. Sada, odlučila ga je vratiti, a razlog je podijelila javno.

Hrvatska starleta objasnila je šta je potaklo na ovu odluku.

"Poticaj srca i par osoba. Prije pet godina maknula sam se s njega najviše jer me duhovno gušio. Nikako se nisam mogla pronaći da budem na njemu. Sve je bilo previše svjetovno", objasnila je.

Simona je aktivirala stari profil na kojem je obrisala slike još prije pet godina, a tada je objavljivala fotografije koje imaju veze sa šminkom i hodočašćima koje je posjećivala.

Kada joj je prijateljica preporučila da zaprati vjersku stranicu, shvatila je kako joj se to dopada.

"Inače kada su navečer online molitve meni je jako teško uz djecu moliti online jer su i glasni, živahni i jednostavno ne daju ti", objasnila je i dodala kako je uspjela ostati u tišini.

Nakon što je osjetila poseban mir i radost u online molitvi, odlučila je ostati na Instagramu kako bi mogla nastaviti slušati molitve.

"Ako sam i mislila opet ugasit Instagram, (za)sada neću", rekla je.

Simonin profil je zaključan, a u opisu istog navela je kako joj je "Isus sve" te kako je zahvalna supruga i majka četvero djece.

Simona sa suprugom Stanislavom
Simona sa suprugom Stanislavom

Podsjećamo, Simonin život obilježio je brak sa kontroverznim poduzetnikom Antom Gotovcem. Ipak, nakon razuzdanog načina života i razvoda od Ante, Simona se okrenula vjeri. Sreću je našla kraj supruga Stanislava Mijokovića, s kojim živi u Linzu s njihovo četvero djece, a želja joj je vratiti se poslu šminkerice.